Evenementen

Het authentieke kerstsfeer en verbinding tussen jong en oud met ruime keuze aan activiteiten. Op 14, 15 en 16 december word er een groot kerstevenement georganiseerd bij de Grandcafé De Paol in Altweerterheide.

 

Vrijdag 14 december word de overdekte Clause Café geopend met een live bandje: Into The Blue-band. 5 afgestudeerde conservatorium studenten die muziek van verschillende genres spelen en oude liedjes weer tot leven brengen.

 

Op zaterdag 15 december gaat de kerstmarkt open om 14:00 met Glühwein, foodstands en tot nu toe zullen er al 15 verschillende kraampjes staan van kerststukken tot ambachtelijke producten tot beddengoed, sieraden en kleding.

 

 

’s Avonds vanaf 21:00 word alles helemaal omgetoverd naar een 80s & 90s party in een kerst editie waar The Mystery Beats zullen draaien de hele avond.

 

Zondag 16 december staat in het teken van verbinding tussen jong en oud. In de verwarmde en  overdekte Clause Café zal Jukebox om 14:00 optreden die de jaren 60s & 70s swing muziek spelen.

 

 

Tegelijkertijd, zal de kerstmarkt en Rudolfs Speelplein geopend worden met niemand minder dan de echte Kerstman! Waar kinderen van 5 t/m 12 jaar veilig kunnen spelen en rennen. Er zal een groot springkussen komen, overdekte speeltrailer aanwezig zijn, kinderanimatie, diverse spellen, een tekenwand in een verwarmde tent, onbeperkte ranja station, popcorn & suikerspin en een frietje met een snack voor de kinderen op reservering. 

 

Alle dagen GRATIS ENTREE


Voor Tickets:

 

Aanmelden kan via Rudolfsspeelplein@gmail.com of kom gezellig even langs bij De Paol.

 

Ook kinderen zonder een ticket zijn welkom en kunnen gebruik maken van de speel activiteiten, excl. friet & snack en het onbeperkt ranja station.